Skip to content

Welkom bij Starpil Wax

STARPIL is de marktleider van professionele wax producten, wij hebben een breed assortiment aan verschillende waxsoorten en waxcosmetica. Zo kan je van één merk alle producten aanschaffen om de best mogelijke waxbehandeling aan te bieden. 
 
De producten van STARPIL zijn geliefd bij professionele waxsalons voor hun effectiviteit en efficiëntie. Onze meest verkochte waxsoorten zijn de Blue Film Wax, Pink Film wax en de Starsoft Wax Tablets. Met deze wax behaal je gegarandeerd een uitmuntend resultaat.

Wax Heater Show

 

Al 30 jaar wereldwijd marktleider
Starpil zag in 1984 het levenslicht toen founder Jesús Bonán Solé vanuit zijn garage in het Spaanse dorp Torredembarra waxproducten ging ontwikkelen. Zijn missie? Beautysalons van waxproducten van de allerhoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs voorzien. Solé bood zijn producten aan onder de naam Maystar Cosmética, een merk dat in 1993 Starpil als submerk lanceerde. Sindsdien is Starpil Wax niet meer weg te denken uit de wereld van ontharing en waxing en wordt het merk wereldwijd in 65 landen verkocht.

Wax & more…
Naast kwalitatief hoogwaardige wax in verschillende soorten en kleuren vind je bij Starpil waxbenodigdheden als houten spatels, wax heaters en verzorgende after care, zoals olie, gel en crème. Starpil Wax heeft daarnaast een vegan lijn: de eerste waxlijn ter wereld die 100% veganistisch is. Voor de (zeer) gevoelige huid is er StarSoft, een extra milde waxlijn die huidirritatie voorkomt. Starpil Wax is PETA-gecertificeerd, dierproefvrij en werkt met oog voor mens en milieu. Een fijne gedachte!

Vraag gratis wax aan

Benieuwd naar de kwaliteit en effectiviteit van de producten van Starpil Wax? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis samples van onze wax! Ervaar zelf de kracht van onze hoogwaardige wax en geniet van een zijdezachte huid.